VÄLKOMNA TILL VÅR E-CIGG BUTIK I STOCKHOLM

Vill du hellre besöka vår e-cigg butik i Stockholm istället för att handla från våran Vape butik online, så kan du besöka ecigg butiken i vi har i Huddinge. Vi har öppet alla dagar i veckan förutom på söndagar. Alla priser på nätet gäller endast om du handlar via våran internetbutik. På kartan nedan kan du se vart i Stockholm som våran elcigg butik ligger, och vilka öppettider butiken har.

Våra öppettider:

Mån-fre : 10.00 – 18.00
Lördag : 10.00 – 18.00
Söndag: Stängt

Här är några utav det produkter du kan köpa i våran fysiska butik & på nätet

Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr
Rea!
119.00 kr

Vanliga frågor om våran elcigg butik i Stockholm

Här får du svar på det vanligaste frågorna vi får om våran elcigg butik i Stockholm, har du övriga frågor som vi inte lyckas besvara på denna sidan, så kan du alltid kontakta oss via våran kontaktsida. Vi försöker att alltid svara på alla frågor vi får så fort vi bara kan, vilket oftast är väldigt snabbt.

Vad säljer vi i vår e-cigg butik?

I våran e-cigg butik hittar du allt ifrån e-juice, nikotinshot, shortfills, ecigaretter, engångspoddar så som Dinner Lady Engångs E-cigg och startpaket, moddar, podsystem och tillbehör till e-cigaretter. Alla dessa produkter plus mycket mera kan du köpa direkt över disk i våran Stockholms butik.

Hur gammal måste jag vara för att handla i vår butik?

För att handla i vår e-cigg butik i Stockholm Huddinge så måste du vara över 18 år, vilket vi är väldigt noga med att verifiera att du också är. Vi på Vape.se följer alltid svensk lag, och tycker inte det är lämpligt att personer under 18 år börjar med elektroniska cigaretter.

Snygg och ren butik

Vi på Vape har alltid strävat efter att ha den finaste butiken, som mer påminner om ett apotek än ett sunkigt hak. Nedan har du en bild på vår e-cigg butik i Stockholm hur den ser ut när du kommer in i butiken.

VÅR E-CIGG BUTIK I STOCKHOLM