VÄLKOMNA TILL VÅR E-CIGG BUTIK I STOCKHOLM

Vill du hellre besöka vår e-cigg butik i Stockholm istället för att handla från våran Vape butik online, så kan du besöka ecigg butiken i vi har i Huddinge. Vi har öppet alla dagar i veckan förutom på söndagar. Alla priser på nätet gäller endast om du handlar via våran internetbutik. På kartan nedan kan du se vart i Stockholm som våran elcigg butik ligger, och vilka öppettider butiken har.

HUDDINGE

Sjödalstorget 13, Huddinge

ÖPPETTIDER HUDDINGE:

  • Måndag – lördag 10:00-19:00
  • Söndag 11:00 – 16:00

SKÄRHOLMEN

Bodholmsgången 4, Skärholmen

ÖPPETTIDER SKÄRHOLMEN:

  • Måndag – lördag 10:00-18:00

Vanliga frågor om våra elcigg butiker i Stockholm

Här får du svar på det vanligaste frågorna vi får om våra elcigg butiker i Stockholm, har du övriga frågor som vi inte lyckas besvara på denna sidan, så kan du alltid kontakta oss via våran kontaktsida. Vi försöker att alltid svara på alla frågor vi får så fort vi bara kan, vilket oftast är väldigt snabbt.

Vad säljer vi i vår e-cigg butik?

I våra e-cigg butiker hittar du allt ifrån e-juice, nikotinshot, shortfills, ecigaretter, engångspoddar så som Dinner Lady Engångs E-cigg och startpaket, moddar, podsystem och tillbehör till e-cigaretter. Alla dessa produkter plus mycket mera kan du köpa direkt över disk i våran Stockholms butik.

Hur gammal måste jag vara för att handla i vår butiker?

För att handla i vår e-cigg butiker i Stockholm Huddinge eller Skärholmen så måste du vara över 18 år, vilket vi är väldigt noga med att verifiera att du också är. Vi på Vape.se följer alltid svensk lag, och tycker inte det är lämpligt att personer under 18 år börjar med elektroniska cigaretter.