De vanligaste problemen med e-cigaretter är relaterade till grundläggande kunskaper om e cigaretter. Nu börjar vi analysera problem som orsakats av otillräcklig kunskap av en el-cigarett.

El-cigaretten tänds inte och ingen ånga uppstår, varför? 

  1. Låg ström eller batteriet behöver laddas! Beroende på el cigarett eller en mod så är det olika batterier och användning. (Se referens till motsvarande bruksanvisning).
  2. Batteriet är i ett skyddat tillstånd! När du använder elcigaretten kontinuerligt kommer batteriet att drabbas av högre och högre temperatur och det slutar med att batteriet går in i skyddat tillstånd, det är endast tillfälligt och batteriet går igång när den har svalnat.
  3. Kontrollera om anslutningen av förångare eller tank sitter åt i batteriet och inte är lös.

 Ångan minskar, hur kommer det sig?

  1. När mindre ånga genereras bör du kontrollera om det fortfarande finns tillräckligt med e-vätska i tanken och fyll i med e vätska om det behövs.
  2. Vissa el-cigaretter och mods är utrustade med effektreglering, temperaturreglering och luftreglering, skaffa dig kunskap om funktionerna för just din model.
  3. Undvik överfyllning! 70 procent av den totala kapaciteten av en tank ska vara det maximala. Överfylld påfyllningsbehållare med e juice kommer att orsaka läckage eller dålig effekt.

Varför låter det konstigt från elcigaretten när jag ska inhalera? 

Du kommer att höra fräsande ljud när du använder en e cigg. En nybörjare kan oroa sig för risken för explosion. Faktum är att ljudet kommer från förångnings förfarandet där e-vätskan i tanken upphettas för att omvandlas till ånga. Så, oroa dig inte.

RELATERADE INLÄGG
Varukorg