Vapes

VAPES

VAPES

Slider

Vapes är en vaping produkt som i praktiken är en hederlig e-cigarett. Anledningen till att de kallas för vapes istället för bara e-cigg (elektroniska cigaretter) är att alla de som håller på med vaping tycker att vape är ett bättre namn.

Alla våra vaporizer som vi har på våran hemsida kommer från våran samarbetspartner GearBest, som säljer alla sina vapes produkter mycket billigare än svenska vape butiker.

Vi har enbart valt att ta in vapes från kända tillverkare så som SMOK, ELEAF och GeekVape bland annat. Anledningen till att vi enbart har valt att satsa på dessa produkter är enkel, det är det som vaping kunder runt om i världen köper.

Vi på Vape.se säljer alltså inte dessa ecigaretter och vapes produkter själva, utan länkar bara vidare till de butiker som säljer vapes billigt.

Så vi är främst en tjänst som letar upp vape produkter till billiga priser, och tipsar er om vart ni hittar dessa. Vill ni veta mer om en specifik vaporizer och elcigg, så bör du kontakta den tillverkare som skapat produkten.

Köpa vapes eller ett startpaket?

Den största skillnaden mellan riktiga vapes och enklare startpaket är just de faktum att startpaket är bättre lämpade för nybörjare.

De större varianten med betydligt större batterier kallas istället för vapes, och dessa är mycket bättre lämpade för den som vill trixa med ångan när den vejpar.

Den största likheten mellan de båda är att båda varianter innehåller batterier, en vätskebehållare samt en coil (förbrännare). Funktionen är sedan väldigt lik där du häller ner din eliquid i din vätskebehållare (tank), hettar sedan upp din e-liquid i tanken så den blir till ånga.

Största fördelen du har med vapes mot en mindre ecigg är att du får mycket mer rök (ånga) och mycket snabbare.

Köp vapes utomlands istället för i Sverige

Att det finns stora fördelar med att köpa en dina vapes utomlands är något många nuförtiden vet om. En utav de större fördelarna är att du utomlands kan köpa vapes för betydligt lägre priser, och det kan faktiskt vara så mycket som 70% billigare att köpa via oss istället för att köpa från en svensk vape butik.

Framtiden från det partners vi rekommenderar är nästan lika bra, och ibland snabbare faktiskt. Det är inte helt ovanligt att det kan ta ca 1 vecka att få din vape från en svensk butik, och många gånger kan du få från andra länder på ca 4 dagar.

Mycket billigare med vaping utomlands

Att det är så stor skillnad i pris på vapes från utlandet och de vaping produkter i Sverige beror på mellanhänder. Köper du direkt från tillverkare istället för att köpa från Sverige med massor av mellanhänder, så kommer du spara mycket pengar.

Det är inget fel med att en svensk butik vill tjäna pengar på att sälja en vara, men vill du inte vara den som betalar massa extra för att någon beställer samma produkt från samma sida och tar minst dubbelt betalt för den så hjälper vi dig.