År 2015 pågick den värsta flyktingkrisen någonsin, och vi hörde om drunknade människor i medelhavet hela tiden. Det flesta av oss förstod inte hur illa det faktiskt var, förens den 3 september då Expressen publicerade bilden på den 3 åriga Alan Kurdi som hittats helt livlös på stranden. En story var allt som behövdes för att förändra!

Vi på Vape.se vädjar nu till dig att skicka din story om varför du slutade röka med hjälp utav ecigaretter, och vad det har betytt för dig. Regerigen i Sverige överväger just nu att komma med ett lagförslag om att förbjuda alla andra smaker förutom tobakssmaker. Detta hade inneburit att många av dem som idag vejpar andra smaker än tobakssmaker, helt blir av med smakerna som dom älskar och som har hjälpt dem att sluta röka.

Vi på Vape och andra butiker gör nu allt för att få ett stopp på detta vansinnes förbud. Men det räcker inte att vi som näringsidkare säger vad vi tycker, utan vi måste ha eran hjälp. Våra politiker måste få höra eran story, och varför just du tycker att detta är en dålig ide.

Vi ber er därför att så öppenhjärtat som möjligt skriva din berättelse om varför du slutade röka, och hur ecigarreter med smaker hjälpte dig sluta röka till våran socialminister Lena Hallengren. Naturligtvis skall detta ske på ett respektfullt sätt, utan hot och andra otrevliga tillmälen.

Lägg ned 10 minuter och berätta din story, då detta är det bästa hoppet vi har. Att bara skicka ett opersonligt mail hjälper inte, då det bara är en i mängden. Ibland behövs det inte tusentals, det kan räcka med ett som tränger igenom allt.

Skicka ditt personliga mail till: socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se

Tack för ditt stöd!

Med vänlig hälsning,
Vape Sweden