SHORTFILLS

Vad är en ShortFill (Shake n Vape) ejuice?

Denna typ av e-vätska kallas för antingen ShortFill eller Shake N Vape som en del också kallar det. Anledningen till dessa namn är att en shortfill flaska saknas det juice i, och den har plats för nikotin shots.

Att en del kallar det för shake and vape beror på att man ska skaka om flaskan innan man kan röka vätskan, efter det att man har hällt i nikotinet i ejuicen. När detta är gjort kan man säga att det är en färdig ejuice man har.

Vad finns det för fördelar men en shortfill?

Fördelarna med att köpa en ShortFill flaska istället för en liten 10 ml ejuice med nikotin är många. Två utav de starkaste argumenten är att det är mycket billigare och finns så mycket mer smaker att välja på.

De flesta företag som skapar ejuice gör just denna typ av juice, detta beror på att en shake and vape juice inte går under TPD lagarna som finns. De är väldigt få aktörer på marknaden som har satsat på att göra ejuice med nikotin pga av alla de kostnader som följer med för att få den godkänd som en säker produkt.

Så här fyller du på en ShortFill ejuice

Hur du fyller på din shortfill ejuice

  1.  Börja med att avlägsna korken på din ejuice flaska.
  2. Häll ner önskad mängd av Nic Shots i ejuicen
  3. Skaka om flaskan ordentligt nu så det blandas ut väl.
  4. Nu är den redo för att användas i din vape,

Vilken typ av vape och ecigg passar en shortfill bäst i?

Denna typ av ejuice kan naturligtvis vara i väldigt många olika kompositioner, men en utav de absolut vanligaste är 70/30 i VG vs PG. Det betyder att dessa innehåller mycket VG som är gjort för att ånga mycket, men smakar inte så mycket som om det vore mera PG istället,

Ett litet Pod System går det naturligtvis att använda den i, men bäst gör den sig i moddar och High-End produkter, eftersom dessa är gjorda för att ge mer effekt till coilen som värmer upp vätskan och ger mer rök då.