Billig Vape

Alla vill vi helst av allt alltid köpa en så billig vape som bara är möjligt – men finns det också anledning att vara försiktig med att köpa allt för billiga vapes?

Den här artikeln kommer att handla om för och nackdelar med att köpa en billig vape. Vaporizers är inte ett undantag när det gäller att det alltid finns bra, mindre bra och slutligen också farliga billiga vape produkter på marknaden.

Men det som det oftast glöms bort i detta sammanhang när man pratar om billiga vapes, är att man egentligen inte behöver leta billiga vapes utan skippa köpa onödigt dyra.

Just det är ett mycket vanligare fenomen framförallt för nybörjaren. Man tar i från tårna och köper det senaste och fetaste från butikerna, när man väl sedan sitter där hemma och ska testa den fattar man ingenting.

Tyvärr kan detta också vara en bidragande orsak till att man tappar intresse för vaping, och har man då börjat för att sluta röka så är det ju himla synd att det ska falla på en sådan enkel sak som att köpa en vape man klarar av att hantera.

Så vårat första tips när du ska köpa en billig vape är att börja med ett Pod System eller ett enklare startpaket först.

Nu har du både kommit undan billigast och har på köpet fått något som alla kan hantera.

Du säger billig vape, vad är det för något?

Allt är ju relativt och en billig vape för mig kan vara en dyr för dig. Men vad man lätt glömmer är att de allra flesta av oss som börjar med att köpa el cigaretter och vape gör det för att sluta röka.

När du tar detta med i din kalkyl av vad som är en vape som är billig, så inser du snabbt att du kan ta det absolut dyraste på marknaden och ändå spara pengar på att vejpa.

Röker du idag så mycket som ett paket om dagen så bränner du ca 1800 kr i månaden, det får du en grym high-end vape + e-juice för ett år framöver.

Var försiktig med att köpa billigaste vapen på nätet!

Okey det hela är enkelt, hittar du en skit billig vape på en utländsk hemsida och blir sugen på att köpa den pga av det billiga priset som lockar?

Tänk då först på dessa punkter:

  • Varför säljs den inte på en Svensk vape butik? – Troligtvis för att den inte är säker och inte håller måttet för att bli godkänd på den svenska marknaden.
  • Varför är denna vape så billig för? – För att den är kass så ingen har velat köpa den och därför har de varit tvungna att dumpa priset på dem. (Och tänker du att de beror på att den är från Kina, så kan vi berätta att även de bra är tillverkade i Kina)
  • Om något går sönder vad gör du då? – Är det bara att slänga din nu inte så billiga vape längre, att du skulle hitta någon som har reservdelar till den är bara att fet glömma.

Vi rekommenderar dessa 4 vape från våran butik som är billiga:

Vi på Vape.se har lång erfarenhet av både bra och mindre bra vape produkter som kommit ut i handeln genom åren. Med våran expertis kan du vara säker på att du både får en billig och bra vape för pengarna, valuta för dina slantar helt enkelt.

Nedan ser du de fyra olika vapes vi tycker är de mest prisvärda idag. Vill du se alla våra produkter hittar du hela sortimentet här på sidan vapes.

Share: